Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum

Loppersum – De temperaturen lopen op het zonnetje schijnt weer regelmatig vol op, het werd weer tijd om het zwemseizoen van start te laten gaan. Het Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum opende afgelopen zaterdagmiddag haar deuren. Dit zwemseizoen zal in het teken staan van het 10 jaar jubileum van de stichting. Op 24 november 2021 bestond de stichting 10 jaar. In 2011 werd met de oprichting van de stichting een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van het zoutwaterbad in Loppersum waardoor het zoutwaterbad tot op de dag van vandaag een heerlijke zwemplek is.

Het was de bedoelen dat de kinderen verkleed naar het bad zouden komen om een duik van de springplank te nemen of van de glijbaan af te gaan, de leukst verkleed deelnemer zou een prijs winnen, maar er kwam niemand verkleed naar het bed toe. Voorzitter, Sander Kalsbeek, opende samen met alle aanwezige kinderen om 14.00 uur het zwemseizoen door het doorknippen van een slinger. Gelijk daarna konden de kinderen een duik nemen in het zwembad.

Na afloop van openingshandeling stond er ranja, koffie of thee met wat lekkers klaar. Op het speelveld stond een grote springkussen voor de kinderen om lekker te springen en zich uit te leven.

Back to top button