26.2 C
Delfzijl
14 juni 2021 18:37

Enthousiaste reacties luisterwandeling Eendrachtterrein

spot_img

Appingedam – De luisterwandeling op het Eendrachtterrein is het afgelopen weekend goed bezocht, ondanks de regen. De deelnemers waren zeer enthousiast over de bijzondere verhalen.

Heb je het nog meegemaakt, de brand van de fabriek De Eendracht? Of ken je de indrukwekkende verhalen? Doe dan ook de luisterwandeling en hoor over de geschiedenis én toekomst van dit bijzondere stukje Appingedam. Een mooie en unieke ervaring.Het kan nog de komende twee weekenden, dus meld je snel aan!

De organisatie van Eendracht maakt Kracht zorgt ervoor dat je voor aanvang een headset te leen krijgt om deze verhalen te beluisteren. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden kan via https://www.gza.nl/projecten/luisterwandeling-eendracht-maakt-kracht

Ook is er een speciale Facebookpagina voor meer informatie over de luisterwandeling: Eendracht maakt kracht. 
https://www.facebook.com/Eendracht-maakt-kracht-106163581664374

De opvallende telefooncellen op het terrein zijn onderdeel van de wandeling, daarin zijn ook enkele verhalen te horen. De verhalen zijn ter inspiratie om te komen tot een moderne en zorgzame nieuwe wijk De Eendracht. “We willen nu vooruitkijken om straks naar elkaar om te kijken”, aldus de betrokken partijen.

Zorgorganisaties De Zijlen, ‘s Heeren Loo en De Hoven gaan samen op het Eendrachtterrein zorggebouwen bouwen die aardbevingsbestendig, duurzaam en levensloopbestendig zijn. De nieuwbouw komt op het noordelijke deel van locatie De Eendracht, direct tegenover het Gezondheidscentrum Overdiep. Hier wordt een woonomgeving gebouwd voor bewoners met een verstandelijke  beperking en kwetsbare ouderen. De Eendracht moet een woonwijk worden voor jong en oud, waarin iedereen zich thuis voelt.

De productie ‘Eendracht maakt kracht’ is een samenwerking tussen de gemeente Eemsdelta en de zorgorganisaties De Zijlen, De Hoven, ‘s Heeren Loo en Cosis, loopt vooruit op de bouw van de nieuwe zorggebouwen, en komt voort uit het Groninger Zorgakkoord.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten