Eemshavenweg (N46) bij Huizinge uren afgesloten na ernstig ongeluk tussen twee voertuigen

Huizinge – Op de Eemshavenweg (N46) bij Huizinge heeft zondag aan het eind van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Bij dit ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Om de hulpdiensten de ruimte te geven werd de weg volledig afgesloten voor het verkeer.

De twee personen die gewond zijn geraakt zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd, de weg is daarom lang afgesloten geweest. Meer informatie over de toedracht is op dit moment nog niet bekend.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2898″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button