12.7 C
Delfzijl
23 juni 2021 23:36

Eemsdelta krijgt ondernemersnetwerk voor jongeren

spot_img

Appingedam – Jonge ondernemers kunnen zich sinds kort aanmelden voor het Jong Noord Ondernemersnetwerk; een platform waar ambitieuze jongeren uit de regio onder andere elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en inspiratie op doen.

Het netwerk is een initiatief van de stichting Jong Noord, die eerder dit jaar door Marnick Joustra en Cody Rozema uit Appingedam werd opgericht. De stichting wil zich inzetten op het gebied van leefbaarheid, werkgelegenheid en kansen van jongeren in de gemeente Eemsdelta. De oprichters kijken positief naar de toekomst en zijn gemotiveerd om activiteiten en initiatieven te realiseren onder de naam van de stichting.
Het eerste idee dat werkelijkheid werd is het ondernemersnetwerk.

Via dit netwerk wil Jong Noord lokaal ondernemerschap aanmoedigen en jongeren die hier – in eigen regio – aan hun eigen toekomst timmeren verder helpen. “Op het moment betekent deelname aan het netwerk een plekje in de WhatsApp groep en een benoeming op onze website. Uiteraard willen we dit in stappen verder uitbouwen en wanneer het weer kan bijvoorbeeld ook toffe evenementen organiseren,” vertelt mede-oprichter Cody Rozema.

Jonge ondernemers (tot 30 jaar) die gevestigd zijn in de gemeente Eemsdelta kunnen zich opgeven via de website van de stichting: www.jongnoord.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten