zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Dromen over later: Kinderboekenweekfeest in de bibliotheken van Eemsdelta

Eemsdelta – De bibliotheken in de gemeente Eemsdelta organiseren allerlei activiteiten die te maken hebben met dromen over later, tijdens de Kinderboekenweek van 6 tot en met 17 oktober. 

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Worden wat je wil.’ Kinderen worden geïnspireerd door hun idolen of helden, maar ook kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. De bibliotheken van Eemsdelta maken van de Kinderboekenweek een gezellig feest!

Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen o.a. deelnemen aan spannende games zoals het ‘Mysteriespel’ en het ‘Beroepenspel’. Ze kunnen ook kiezen voor stopmotion filmpjes maken met lego of op de foto gaan voor een green screen. Met een eigen mobiele telefoon of tablet kunnen ze direct aan de slag met de games. Er zijn eventueel ook iPad’s van de bibliotheek te gebruiken.

In alle bibliotheken van Eemsdelta is er voor kinderen een spannende beroepen-speurtocht te doen. Bezoekers krijgen ook een doeboekje met puzzels, raadsels, moppen en een talententester. Met de talententester ontdek je welke toekomst er voor jou in het verschiet ligt! Ben jij een Wereldredder of Talenwonder? Een Avonturier, Sportheld of Dingenzoeker? Kom het uitzoeken in de bieb!

De inloopmiddagen zijn gratis. Ze starten om 15.00 uur en eindigen om 16.30 uur.

Bibliotheek Appingedam – woensdag 6 oktober

Bibliotheek Delfzijl – maandag 11 oktober

Kijk voor meer informatie op: www.biblionetgronigen.nl/agenda

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,302VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
Mode 2021Mode 2021
DierDier
KlussenKlussen
TuinTuin
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto