Drie teams Showteam Revolution Delfzijl in de prijzen

Delfzijl – Tijdens de eerste twirlwedstrijd van het seizoen, georganiseerd door de KNMO-NTSB, behaalden de drie teams van Showteam Revolution Delfzijl onder leiding van Brenda van der Broek en Janieke Knez opnieuw een podiumplaats. De wedstrijd vond plaats in sporthal “De Swanenburg” in Coevorden. Team C wist bij het onderdeel “Ensemble Artistiek Programma Jeugd 3” de andere teams te verslaan en mocht een gouden medaille in ontvangst nemen.

Ook het B team van de vereniging, uitkomende in “Team Artistiek Programma Junior Basis” behaalde een eerste plaats. De oudste dames van de vereniging, team A scoorde met een minieme achterstand op de nummer één in de divisie “Groep Artistiek Programma Senior” een tweede plaats maar wist met hun optreden de jury zo te bekoren dat ze de plaatsingspunten voor het Nederlands Kampioenschap 2022 weer binnen hebben.

De leden en leiding van Showteam Revolution Delfzijl kijken terug op een sportieve, succesvolle dag en bereiden zich de komende periode voor op de volgende wedstrijd waar ook de solisten en duo’s weer aan mee gaan doen. 

Back to top button