zaterdag 18 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Damster Stedelijk Harmonie Orkest organiseert fotowedstrijd

spot_img

Appingedam – Vorig jaar hield het Damster Stedelijk Harmonie Orkest voor de eerste keer een fotowedstrijd met behulp van de Facebookpagina ‘Damster Foto’s’. Er volgden vele inzendingen met als resultaat een prachtige kalender met foto’s van Appingedam. Wegens het succes van vorig jaar houdt de muziekvereniging uit Appingedam ook dit jaar weer een fotowedstrijd.

Jaarlijks brengt DSHO een kalender uit om op deze manier extra inkomsten te genereren voor de vereniging. “Het is een mooie manier om een centje extra te verdienen” zegt Wim Nanninga, voorzitter van de vereniging. “De kalender zorgt voor een blijvend aandenken en het is inmiddels echt een traditie geworden”. De actie wordt gehouden in samenwerking met de Facebookpagina ‘Damster Foto’s’, want daar zijn veel (hobby)fotografen actief. In de jury zitten Wim Hazenhoek, beheerder van de pagina en fotograaf en Marijke de Vries, bestuurslid van DSHO en hobbyfotograaf.

Voor de kalender zoeken we foto’s uit de Gemeente Eemsdelta door de seizoenen heen. Zo kan er bij elke maand een passende foto worden geplaatst. Foto’s kunnen worden ingestuurd van 1 t/m 12 september via info@dsho.nl en mogen niet ouder zijn dan 12 maanden. Per deelnemer mogen maximaal twee foto’s worden ingestuurd. Voorkeur wordt gegeven aan liggende foto’s. De twaalf winnaars (voor elke maand één) worden op zaterdag 18 september bekendgemaakt. Zij ontvangen elk een exemplaar van de kalender met daarin hun eigen foto en vermelding.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier

Populaire berichten