Coopluydenmarkt zoekt standhouders

Appingedam – Tijdens de Coopluydenmarkt nemen de deelnemers, ondernemers en inwoners je mee op reis door de tijd en laten je het leven in het Appingedam van vroeger ervaren. Het centrum met de vele oude panden en smalle straatjes leent zich perfect als decor voor deze middeleeuwse markt. Al ruim dertig jaar bezoeken vele duizenden mensen dit sfeervolle evenement.

De dag staat volop in het teken van muziek-, dans,- en straattheater. Centraal staat natuurlijk de warenmarkt. Om de straten goed gevuld te krijgen zoekt de organisatie nog naar standhouders. De voorkeur gaat uit naar streekproducten, oude ambachten en andere kramen passend bij het historische karakter van de markt. Er kan een marktkraam gehuurd worden, maar ook zijn er plekken beschikbaar voor eigen kramen. Voor meer informatie en aanmeldingen kan men een mail sturen naar coopluydenmarkt@gmail.com.

De Coopluydenmarkt is dit jaar op vrijdag 5 augustus en duurt van 11.00 tot 19.00 uur. Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek en wordt gehouden in het centrum van Appingedam.

Back to top button