Brandweer rukt uit voor autobrand aan de Oude Schans in Delfzijl

Delfzijl – De brandweer van Delfzijl werd maandagochtend opgeroepen voor een autobrand aan de Oude Schans in Delfzijl. Omstanders hadden rook onder de motorkap van een Volkswagen Golf vandaan zien komen en schakelden de hulpdiensten in. De brandweer was snel ter plaatse.

Omdat de eigenaar van het voertuig niet aanwezig was werd er een ruit ingeslagen om de motorkap te kunnen openen. Onder de motorkap smeulde het isolatiemateriaal, dit werd vermoedelijk veroorzaakt door beschadigde bougiekabels. De brandweer heeft het materiaal verwijderd waarna ze konden terugkeren naar de kazerne.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1577″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button