Feestelijke start zwemseizoen Zoutwaterbad KP Zijl in Loppersum

Loppersum – Afgelopen zaterdag werd het zwemseizoen bij het KP Zijl Zoutwaterbad in Loppersum op feestelijke wijze gestart. Met een spannende openingsrace ging het seizoen officieel van start.

Middenin het zwembad lag een gloednieuwe grote speelbal. Deelnemers aan de wedstrijd  moesten proberen om op een zelfgebouwd vlot of ander drijfmiddel zo snel mogelijk de speelbal te bereiken. Degene die, daar aangekomen, een toeter als eerste lieten klinken, won een leuke prijs.

Voor alle bezoekers was er gratis koffie, thee of ranja. Het zwembad is vanaf nu dag elke middag geopend vanaf 13.00. Voor de exacte tijden en de ‘slecht weerregeling’ is het raadzaam om af en toe op Facebook of op de website: www.zoutwaterbad.info te kijken.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1575″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

 

Back to top button