Aspiranten jeugdbrandweer Delfzijl door naar landelijke finale

Delfzijl – De aspiranten van de jeugdbrandweer Delfzijl zijn zaterdag 1e geworden in de klasse Hogedruk (HD). De jeugdbrandweer reisde met twee teams af naar de wedstrijden. De junioren kregen een scenario waarbij er brand was uitgebroken in een onderzoek gebouw en behaalde een 8e plaats.

De aspiranten kregen een melding van een binnenbrand in een voormalig universiteitsgebouw waarbij de ploeg een slachtoffer moest redden. Met een ruime voorsprong won de jeugdbrandweer Delfzijl de wedstrijd. Daarnaast was er een individuele prijs voor de beste bevelvoerder.

Met deze prestatie hebben de aspiranten zich geplaatst voor de landelijke finale op 28 september in Bommelwaard. Beide teams van de jeugdbrandweer werden op de kazerne in Delfzijl warm onthaald. Hier was het dubbel feest, ook de brandweer van Loppersum heeft zich geplaatst voor hun finale.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2078″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button