Jeugd jubilerend LTC Fivelveld volgt vol interesse tennisclinic Jacco Eltingh

Appingedam –  Oud-tennistopper Jacco Eltingh heeft zaterdag ter ere van het 100-jarig jubileum van Tennisclub Fivelveld tennisclinics geven aan zowel jeugd- als seniorleden van de club.

Hoewel de succes jaren van Eltingh al enige jaren terug liggen en de jeugd hier weinig van heeft mee gekregen was iedereen dol enthousiast en werd de clinic met veel belangstelling en inzet gevolgd. Aan het eind van de clinnics speelde Eltingh nog een demonstratie wedstrijd tegen een regionale topper.

Jacco Eltingh behaalde vooral grote successen in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. Samen wonnen ze 4 grandslams en stonden ze als koppel jaren lang op de eerste plaats van de wereldranglijst.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2079″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button