Geslaagde eerste editie van het Ripperda Feestival in Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd –  De straten van het prachtige wierdendorp Oosterwijtwerd waren zaterdag omgetoverd tot een grote braderie met en leuke terrasjes. Dit in combinatie met een gevarieerd programma met live muziek en straattheater en voldoende belangstelling van het publiek zorgden voor een geslaagde eerste editie van het Ripperda Feestival.  

Burgemeester Hans Engels van de gemeente Loppersum opende de festiviteiten met het de onthulling van een plaquette met een tekst van Koos Cleveringa.

Naast activiteiten buiten was er in de kerk een expositie over 40 jaar Vereniging Dorpsbelangen en de geschiedenis van Oosterwijtwerd. In de kindertuin konden de kinderen zich onder andere laten schminken.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2076″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button