23.1 C
Delfzijl
27 juli 2021 14:54

7-tal obs Jan Ligthart Delfzijl districtskampioen Schoolvoetbal

spot_img

Delfzijl – Het avontuur voor het zevental van Obs Jan Ligthart uit Delfzijl begon met het Schoolvoetbal in Delfzijl (Regio Appingedam-Delfzijl). Hier werden de leerlingen kampioen en daardoor mochten wij naar de regiofinale in Muntendam.

In Muntendam waren de wedstrijden direct een stuk moeilijker, maar na twee keer winnen en een gelijkspel in een erg lastige wedstrijd werden de leerlingen ook hier kampioen.

Op naar de districtsfinale in Jubbega. Tevens de laatste ronde voor 7-tallen groep7/8. De eerste wedstrijd was een lastige tegen een basisschool uit Dalen. Deze fysieke wedstrijd wisten ze direct te winnen met 3-1! Een goede start van de dag. In de tweede wedstrijd bleef lang 0-0. De kinderen bleven zich 100% inzetten en dat betaalde zich uit met een 1-0 voorsprong. Gelukkig wist de keeper de 0 te houden tegen de school uit Dantumadeel. In de derde wedstrijd bleef het ook lang 0-0. Gelukkig scoorden wij in de tweede helft direct de 1-0. Helaas moest de wedstrijd gestaakt worden, omdat de tegenstanders het niet eens waren met de scheidsrechter. Maar Obs Jan Ligthart stonden 1-0 voor en dat werd ook de eindstand. Ook gewonnen van de derde school, uit Heerenveen. Kampioen van Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten