Schanspop Zummer Editie van start met optredens Pé en Rinus & de Bökkers

Siddeburen – Vrijdagavond is in Siddeburen de Zummer Editie van Schanspop van start gegaan. Vorig jaar kwam er na dertig jaar Schanspop een einde aan een tijdperk toen het bestuur besloot te stoppen met het organiseren van de feesten. Het bestuur organiseerde voor dit jaar een editie in een nieuwe vorm met optredens op de vrijdag en zaterdag.

Pé en Rinus beten met hun optreden het spits af waarbij alle bekende nummers de revue passeerden. Vervolgens gaf de Overijsselse rockband Bökkers een spetterend optreden waarbij een moshpit natuurlijk niet kon ontbreken.

Vanavond om negen uur barst de tweede avond los en zullen er optredens zijn van Ali B, Hollands Verdriet en Niels Span.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1157″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button