Zonovergoten eerste dag van de Havendagen Delfzijl

Delfzijl – De eerste dag van de Havendagen in Delfzijl kende een zeer zonnige en warme start. In de haven werden diverse demonstraties van oude ambachten gegeven. Zo was er een nautische markt en het publiek kon genieten van optredens van diverse artiesten en shantykoren in de haven en in het centrum van Delfzijl.

Enkele schepen waren voor het publiek te bezichtigen. Tevens werden er rondvaarten op diverse schepen aangeboden, zoals de Loodskotter Eems No1, de crew tenders van Amasus en sleepboten van Wagenborg Shipping.

In de Evenementenhal was er een demonstratie met drones. Hier kon de jeugd kennis maken met de techniek en het vliegen met kleine racedrones. Op het Molenbergplein vermaakte jong en oud zich op de kermis en de omliggende horeca.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2167″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button