Deltapop ondanks regenbuien en stroomuitval tot het eind druk bezocht

Delfzijl – De eerste editie van Deltapop (voorheen Delfpop) kende een wisselvallige start. Met optredens van Thomas Berge, John de Bever, Jeroen van der Boom, DJ Roy en Evert Baptist als spreekstalmeester stond er een gevarieerd programma met muziek voor jong en oud. Hoewel het de hele dag stralend weer was trokken er in de avonduren enkele buien over de provincie en ook Delfzijl bleef niet gespaard.

Tijdens het optreden van Jeroen van Der Boom begon het te hozen, zelfs zo hard dat de verlichting en het geluid uitvielen. Na een klein kwartier klaarde het weer wat op en kon Jeroen van der Boom toch zijn optreden afmaken.

Het zelfde herhaalde zich later op de avond nog eens tijdens het optreden van Evert Baptist, die kon zijn optreden wel afmaken al was het op een donker podium in de stromende regen. De bezoekers zochten zo goed als het ging een droog heen komen onder de luifels van de biertent of in de diverse horecagelegenheden rond het plein.

Tijdens het optreden van Mooi Wark deed de verlichting het weer en ging het feest onverminderd verder. DJ Roy sloot de avond af met een aantal feestplaten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2168″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button