Zomerse Fietstocht op het Hoogeland met muziek en cabaret

Garsthuizen – Op zondag 25 juni organiseert de Culturele Raad Middelstum een “Zomerse fietstocht langs 3 dorpen op het Hoogeland”, met een vleugje muziek en cabaret. Dit belooft een dag vol plezier en vermaak te worden.

Tijdens de fietstocht kunt u genieten van diverse optredens, waaronder het bijzondere muzikale trio Woolf. Woolf bestaat uit Marieke Smit, Mylène Berghs en Ellen Tackenkamp, drie getalenteerde singer-songwriters met elk hun eigen unieke persoonlijkheid en verhaal. Samen vormen ze een harmonieus geheel dat de individuele ruwe kantjes van hun muziek prachtig tot uiting brengt.

Ook de folkgroep Mengelmoes zal aanwezig zijn tijdens de fietstocht. Deze opvallende groep trekt rond en creëert een bijzondere sfeer waar ze ook gaan, en ze zijn altijd op zoek naar de gezelligheid van Woolf.

Daarnaast kunt u genieten van het theaterprogramma “Gratis Tijd” van Janneke Jager. Dit programma zit boordevol prachtige luisterliedjes en hilarische anekdotes over haar jeugd op het Groningse platteland. Met flashbacks naar de jaren ’80 en een aanstekelijke, vaak poëtische woordenstroom weet Janneke Jager het publiek te betoveren.

De fietstocht begint om 14.30 uur en brengt u langs drie verschillende locaties: Dorpshuis Westeremden, Abt Emopad 8 – Dorpshuis Garsthuizen, Smydingheweg 3 – en de Kerk Huizinge, Torenstraat 15. De entree bedraagt €25,00 en is inclusief twee drankjes. U kunt uw kaarten reserveren via de volgende link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/scrmfietstocht. Na het reserveren ontvangt u per e-mail uw startpositie en route.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Culturele Raad Middelstum: www.cultureleraad-middelstum.nl.

Back to top button