Duo ‘Just Fantasy’ Betoveren met Nederlandse Popmuziek in de Hippolytuskerk te Middelstum

Middelstum – Op zondagavond 18 juni verzorgt het duo ‘Just Fantasy’, bestaande uit organist Henk Veldman en sopraan Marjon Strijk, een betoverend concert met een repertoire vol Nederlandse popmuziek in de Hippolytuskerk te Middelstum. Het publiek kan genieten van een selectie van oude gouden hits, met de nadruk op de geliefde ‘luisterliedjes’.

Tijdens deze bijzondere avond worden nummers van Nederlandse iconen zoals Shirley Zwerus, Willeke Alberti, Herman van Veen, Trijntje Oosterhuis, Kenny B en vele anderen ten gehore gebracht. Het duo ‘Just Fantasy’ heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in zowel Engels- als Nederlandstalige popmuziek. In 2015 brachten ze hun album ‘Saving all my love for you’ uit, waarop ze de pijn van gebroken relaties bezingen. Veel liedjes in de popcultuur gaan immers over liefde, of beter gezegd, het gebrek daaraan. Het zingen over deze thema’s en het benoemen van de pijn heeft een helende werking en biedt troost door de prachtige muziek die ervan gemaakt is.

Het Nederlandstalige programma dat ‘Just Fantasy’ ten gehore brengt, bestaat uit een gevarieerde selectie van de mooiste luisterliedjes. Het klassieke kerkorgel wordt gecombineerd met onversterkte zang, wat resulteert in een unieke mix van popmuziek in een klassiek jasje.

Mis deze betoverende avond niet en kom op zondagavond 18 juni naar de Hippolytuskerk in Middelstum. Het concert begint om 19.30 uur en de toegangsprijs bedraagt €10.

Back to top button