Woonplein Appingedam vierde haar 20-jarig bestaan

Appingedam – Afgelopen zaterdag vierde het Woonplein in Appingedam haar 20 jarig bestaan. Visser Vastgoed startte in 1998 met het creëren van een Woonplein op een A-locatie aan de N33. Het plein kent een aantal vaste ondernemers die er al sinds jaar en dag zijn gevestigd.

Voor de klanten waren er scherpe acties en de hele dag door werden de bezoekers vermaakt door de typetjes Tammo en Wilma, muziek van de Dixieland Crackerjacks, de Frozen heldinnen Anna en Elsa, het bellenblaas elfje, een springkussen en diverse andere activiteiten.

Als klap op de vuurpijl gaf Ivo bekend van Robs Grote Tuinverbouwing een gratis workshop bij GroenRijk Eemsdelta. Waarbij hij talloze tips gaf op het gebied van tuin- en kamerplanten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1555″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button