16.2 C
Delfzijl
10 mei 2021 04:09

Werkplein Ability steekt banenmarkt in een nieuw jasje

Winsum – Tot voor kort organiseerde Werkplein Ability in Winsum elke eerste dinsdagochtend van de maand een ‘Reuring in de tent’.  Hier presenteerden lokale werkgevers en vrijwilligersorganisaties hun vacatures aan werkzoekenden en geïnteresseerden in de BMWE-gemeenten. Vanaf dit jaar gaat het verder onder de titel ‘Banenmarkt’.

Regionaal

Op de Banenmarkt staan diverse uitzendbureaus, lokale werkgevers, vrijwilligersorganisaties en een scholingsadviseur (voornamelijk voor jongeren). In de nieuwe opzet kunnen werkzoekenden speeddaten met de aanwezige organisaties. Het vindt zes keer per jaar plaats, elke keer met een specifiek thema. Afhankelijk van het thema wordt de Banenmarkt regionaal georganiseerd, samen met UWV en Werkplein Fivelingo, binnen het samenwerkingsverband Werk in Zicht.

Eerste Banenmarkt op 7 februari

De eerste Banenmarkt op dinsdag 7 februari a.s. staat in het teken van Bouw, Techniek en Callcenter-werk. Het is gericht op werkzoekenden uit de BMWE-gemeenten (Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond) en uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

Werkzoekenden waarvan bekend is dat ze specifieke interesse  in de bouw, techniek en callcenterwerk hebben, zijn al persoonlijk uitgenodigd voor de Banenmarkt.  Geen uitkering maar ook belangstelling? Dan bent u eveneens van harte welkom. Aanmelden kan per mail, via: t.bijleveld@sozawe-winsum.nl.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten