Coop Verstraete in Uithuizermeeden opent vernieuwde supermarkt

Uithuizermeeden – Op dinsdag 14 februari heropent Coop Verstraete de deuren van zijn vernieuwde winkel. De supermarkt aan het Johan van Veenplein wordt flink groter, waarbij er meer aandacht komt voor de versafdelingen. Daarnaast wordt een zelfscanservice toegevoegd. Eigenaar Gerrit Verstraete: “Het resultaat is een schitterende fullservice supermarkt in het dorpscentrum van Uithuizermeeden. Coop Verstraete is klaar voor de toekomst!”

De supermarkt in Uithuizermeeden wordt van binnen en van buiten compleet vernieuwd. Verstraete: “De winkel wordt 100 vierkante meter groter, krijgt een nieuwe vloer en een ruimtelijkere indeling. In de vernieuwde opzet ligt de nadruk op de versafdelingen: die komen veel beter tot hun recht. Ook de buitenzijde van de supermarkt is onder handen genomen. Een mooiere vormgeving zorgt hier voor een beter aanzicht van het plein.”

Zelf scannen

Een goede service is een belangrijk speerpunt bij Coop Verstraete. “Onze winkel gaat met z’n tijd mee”, vertelt Verstraete. “Om ons serviceniveau nog verder te verhogen, gaan we klanten de mogelijkheid bieden om met gebruiksvriendelijke zelfscanners zelf hun boodschappen te scannen. Deze moderne manier van boodschappen doen zorgt voor extra gebruiksgemak en biedt de optie om snel af te rekenen bij speciale zelfscankassa’s.”

Feestelijke opening

Op dinsdag 14 februari om 18 uur heropent Coop Verstraete de deuren. Verstraete: “Samen met onze klanten maken we een feest van de heropening. Tijdens de receptie op dinsdagavond is iedereen van harte uitgenodigd om de winkel te komen bekijken en samen met ons te proosten op de vernieuwde supermarkt. En ook daarna staat de koffie altijd klaar. Er zijn in de openingsweken diverse feestelijke aanbiedingen en een winactie met leuke prijzen. We hebben er zin in!”

Back to top button