vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Gemeente Loppersum wil dorpsentrees aanpakken

spot_img

Loppersum – De gemeente Loppersum is bezig met een aantal praktische verbeterpunten in het kader van Agrologistiek. Met Agrologistiek bedoelen wij het samengaan van landbouwverkeer en overige verkeersdeelnemers. (Zie ook het rapport Uitvoeringsplan Agrologistiek).

Eén van de punten waar we mee bezig gaan zijn de dorpsentrees. Per dorp kunnen we maximaal twee dorpsentrees vernieuwen. We willen de dorpsentrees vernieuwen zodat het duidelijk geaccentueerd wordt dan men een dorp in- en uit gaat. Bovendien moet de entree snelheidsremmend werken.

Om te bepalen welke dorpsentrees we gaan aanpakken, houden we een peiling. Per dorp kunt u eenmalig stemmen op een dorpsentree. De twee dorpsentrees met het meeste stemmen per dorp worden uitgevoerd. Hóe die uitvoering er precies uitziet hangt van een aantal factoren af. In het bovenstaande rapport staan de vier varianten beschreven.

Stemmen

De mening van onze inwoners is voor ons erg waardevol. Dus stem ook, want iedere mening telt! U kunt stemmen tot en met 6 februari via deze link.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier

Populaire berichten