2.3 C
Delfzijl
1 maart 2021 05:04

We blijven lekker thuis met de kerstdagen!

Delfzijl – Zoals velen nog zullen weten komen Wiljan en Harma van Nieuwpoort van oorsprong uit de vishandel (viswinkel de Jong, Visgilde de Nieuwe Poort, de nieuwe Vischwinkel).

“Dus daarom hebben we in onze cafetaria ook veel vis op het menu. Plates met vis, broodjes met vis, en andere visspecialiteiten,” aldus Wiljan van Nieuwpoort, eigenaar van Cafetaria REX in de Waterstraat.

Tijdens feestelijke dagen maken we graag hapjes en diverse salades op bestelling, zoals vissalades en zalmsalades. Daardoor kregen we óók vaak de vraag naar gemakkelijke vismaaltijden en gourmetschotels, voor de feestdagen zoals we die vroeger altijd maakten.”

Dus daarom heeft het echtpaar besloten om weer lekkere en makkelijke vismaaltijden te gaan maken voor de komende feestdagen. “Vele mensen zullen thuis blijven in deze lastige coronaperiode en daar willen we graag op inspringen met heerlijke, wat luxere visproducten die je zelf gemakkelijk kunt bereiden of verwarmen.

Maar ook mooie grote zeetongen, verse zalm of tonijn, ovenschotels, gourmetschotels én de door mijzelf gemarineerde gravad lachs. Ik leg de zalm in, in een fijne whisky. Je weet echt niet wat je proeft!, zegt Wiljan en voegt er aan toe, “de mensen moeten er wel rekening mee houden dat er veel belangstelling is dus op tijd bestellen is wel een must.”

Volg ons op

10,937FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten