vrijdag 30 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Wandelsportvereniging Spirit zet ook dit jaar streep door Avond4daagse

spot_img

Delfzijl – De jubilerende wandelsportvereniging Spirit, de vereniging bestaat op 26 april 75 jaar, heeft helaas moeten besluiten twee van de drie wandelevenementen dit jaar af te gelasten en de andere te verplaatsen.

In verband met de huidige coronacrisis is het besluit genomen om voor het tweede jaar op rij de Avond4daagse af te gelasten. De Avond4daagse zou in Delfzijl worden georganiseerd van maandag 31 mei t/m 3 juni, maar de w.s.v. Spirit ziet geen kans om dit evenement op een verantwoorde en veilige manier voor de deelnemers en de vrijwilligers te organiseren, bovendien zijn evenementen tot 1 juni verboden. Een organisatiedatum voor 2022 zal zo spoedig mogelijk worden vastgesteld en bekend gemaakt.

Op 8 mei zou de 74e Spirittocht vanuit de sporthal De Ringen worden georganiseerd, echter hier heeft men moeten besluiten deze tocht niet op deze datum te organiseren, maar te verplaatsen naar 28 augustus van dit jaar, in de hoop dat, wellicht met de nodige restricties, deze dan doorgang kan vinden.

Een derde wandelevenement dat Spirit organiseert is de Pinkster Zeedijk Wandeltocht. Deze zou dit jaar voor de 29e maal op Pinksterzondagmorgen 23 mei worden georganiseerd in het kader van de Pinksterfeesten in Delfzijl. De Pinksterfeesten gaan dit jaar niet door en is dus besloten ook dit evenement af te gelasten. Spirit hoopt dat in 2022 deze tocht, met afsluitend ontbijt in het Eemshotel, op Pinksterzondagmorgen 5 juni normaal doorgang kan vinden.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,265VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten