VVV Eemsdelta nog mobieler

Appingedam – Afgelopen weekend was voor VVV Eemsdelta weer de start van het nieuwe toeristisch seizoen waarbij ook publiek, de toerist, op locatie wordt opgezocht. Het 3 daagse event ‘Terug naar het Begin’ was uiteraard een mooie aanleiding: Het festival brengt een grote groep bezoekers van buiten de regio naar Appingedam en omgeving. De VVV informeert de bezoekers graag actief over de mooiste plekjes en activiteiten in deze regio. Er zijn zoveel redenen om nog een keer terug te komen!

Sinds vorig jaar bezoekt VVV Eemsdelta met een compacte, uitschuifbare bakfiets, evenementen en festivals om het publiek ter plekke te informeren over al het moois in de regio. De bakfiets biedt de mogelijkheid om folder materiaal te presenteren op eigenlijk elk in- of outdoor event en het promoteam kan ter plaatse aanvullende informatie geven of vragen beantwoorden.

Door een gift van Groningen Seaports werd het dit jaar mogelijk om een speciale aanhanger aan te schaffen  voor de bakfiets. Zodat deze beschut en veilig vervoerd kan worden én er voldoende promotiemateriaal meegenomen kan worden naar de evenementen en festivals. De aanhanger is bestickerd met foto’s van de regio en is daarmee een mooi blikvanger geworden. VVV Eemsdelta is hiermee zeer content, het maakt het op pad gaan met de mobiele VVV makkelijker en de aanhanger vergroot de herkenbaarheid.

Dit seizoen zullen ca. 10 events bezocht worden en daarmee worden duizenden extra bezoekers bereikt.

Back to top button