fbpx
14.4 C
Delfzijl
woensdag 27 mei 2020
Home Algemeen VVV Eemsdelta bijna klaar voor het nieuwe seizoen

VVV Eemsdelta bijna klaar voor het nieuwe seizoen

Appingedam – Met het voorjaar in aantocht wordt alles weer klaar gemaakt voor de stroom toeristen en recreanten die we in Eemsdelta gaan ontvangen. Er is wederom een toename van bezoekers te verwachten ten opzichte van eerdere jaren. De plaatselijke VVV Infoshops in Appingedam en Delfzijl zoeken daarom nieuwe vrijwilligers in de functie van baliemedewerker/ster. Voor geïnteresseerden wordt een inloopmiddag gehouden op dinsdag 10 maart van 13:30 – 15:30 bij VVV Appingedam.

Werken bij de VVV
De vrijwilligers van de VVV infoshops in Delfzijl en Appingedam zijn de gastheren/gastvrouwen van de stad en de regio. Zij helpen toeristen en recreanten op weg en informeren hen wat er te beleven is in Eemsdelta. Dit doen ze op betrouwbare en enthousiaste wijze, middels zoveel mogelijk op de bezoeker afgestemde tips. Zo dragen de vrijwilligers bij aan een waardevolle ervaring van toeristen en recreanten in ons gebied.

Inloopmiddag
Voor een ieder die meer wil weten over het werken als vrijwilliger bij de VVV Infoshops organiseert Top van Groningen een gratis inloopmiddag. Geïnteresseerden worden tussen 13.30 en 15.30 uur ontvangen door de VVV-coördinatoren en een aantal vrijwilligers. Tijdens de inloopmiddag wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden en er kan nader kennis gemaakt worden. Voor meer info: www.topvangroningen.nl

Advertenties