VVD Eemsdelta positief richting de gemeenteraadsverkiezingen

Delfzijl – De lokale VVD-netwerken van Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben hun programma’s en kieslijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vastgesteld.

De drie lijsttrekkers waren al eerder gekozen, Arie Heuvelman voor Delfzijl, Harrie Doedens voor Appingedam en Bert-Jan Huizing voor Loppersum. Nu zijn ook de volledige kieslijsten en verkiezingsprogramma’s vastgesteld.

Delfzijl

In Delfzijl is een mooie mix van ervaring en nieuw elan voor het doorzetten van de positieve lijn die de VVD in Delfzijl al jaren voert. Met onze wethouder Hans Ronde als lijstduwer op plek 15 gaan we voor een gedegen college richting de herindeling. Op de kieslijst staan verder Tineke Naafs, Eduard Mulder, Chris Ronde, Pieter Vermeij, Willemien Snijder, Meindert Mossel, Erik Bosscher, Johan Veenstra, Roy Boxmeer, Hans Paul Heuvelman, Robert van Haarst, Jan Westerhof en Albert Engelsman.

Appingedam

Voor Appingedam wordt met een nieuwe lijst een frisse start gemaakt voor de verkiezingen. Met lokale VVD-thema’s willen we zorgen dat we weer in de raad van Appingedam mee gaan doen als liberalen. Op de lijst staan verder: Danny Thijssen, Henk Oosting, Stefan van Keijzerswaard en Bastiaan Busz.

Loppersum

In Loppersum wordt het geluid van de VVD de laatste jaren duidelijk neergezet. Voormalig- wethouder Olga Hartman staat als lijstduwer op plek 10. De kieslijst bestaat verder uit Jur Huizinga, Eisse Luitjens, Francis van der Kamp, Bas Huizing, Ab Steenbergen, Harold Suk, Teunis Tel en Gijs Schilthuis.

Herindeling

“Wij waren al georganiseerd op de herindeling in onze gemeenten als netwerk Eemsdelta, maar hebben nu voor drie gemeenten apart de voorbereidingen getroffen” aldus Janneke Snijder voorzitter van het VVD-netwerk Eemsdelta. “Wij zijn er klaar voor om in onze gemeenteraden goed voor de dag te komen met een lokaal liberaal geluid. Goed georganiseerde gemeenten, ook na de herindeling.

Programma

De woonvisies inclusief versterkingsoperaties staan hoog op de agenda en daarnaast de economische groei, zorg en veiligheid in onze mooie regio. Kortom, genoeg te doen! Voor de inhoud van de programma’s kijk op de website eemsdelta.vvd.nlBack to top button