Vuurtje stoken zorgt voor flinke brand in kuilbult Zeerijp

Zeerijp – Aan de Dijkumerweg in Zeerijp heeft zaterdagavond een flinke brand gewoed in een kuilbult. Een groep jongeren had een vuurtje gestookt welke oversloeg op aanhanger met daarop de kuil.

De politie kreeg meerdere meldingen dat er mogelijk een boerderij in brand zou staan. Hierop werd de brandweer van Loppersum en Middelstum opgeroepen.

De brand was moeilijk te bestrijden doordat sprake was van broei in kuilbult. Brandweerlieden hebben hierop de bult uit elkaar getrokken. De brandweer is een dik uur bezig geweest om de brand te blussen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1714″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button