fbpx
dinsdag 30 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Vrijwilligers ASWA-Welzijn in het zonnetje gezet tijdens feestavond

Appingedam – ASWA-Welzijn heeft honderden vrijwillige medewerkers die voor en met inwoners welzijnsactiviteiten organiseren. Om hen te bedanken voor hun enorme inzet en betrokkenheid organiseerde de ASWA, zoals elk jaar, een vrijwilligersfeest.

Tijdens deze feestelijke avond staan de schijnwerpers gericht op alle vrijwilligers en zijn een aantal jubilarissen extra in het zonnetje gezet. De heren T. Verbiest, G. Hoving, de dames G. Hammenga en A. Eelsing voor 12,5 jaar vrijwilligerswerk. Dhr. en mevr. Bos zijn al 20 jaar actief en mevr. G. Bontsema en dhr. B. Dijkema elk maar liefst 25 jaar.

Voor hun jarenlange inzet ontvingen ze uit handen van directeur Nynke Walstra en de voorzitter van het bestuur Peter Redeker een oorkonde en een grote bos bloemen.

Voor het eerst werd ook de  “De vrijwilliger van het jaar” gekozen. De primeur was voor Ingrid Kroon, deze vrijwilligster kookt, bakt en maakt hapjes voor veel activiteiten binnen de ASWA.

De ASWA is super trots op haar vrijwilligers en vindt het belangrijk om haar waardering uit te spreken en te tonen. Het werd dan ook weer een ouderwets gezellige feestavond met veel muziek, dans en een spetterend optreden van de zingende voetballer Martin Zemering,  en een onverwachts optreden van ‘LUV!’. Uiteraard was er ook een attentie voor de vrijwilligers als blijk van waardering.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer