7.8 C
Delfzijl
15 mei 2021 03:48

NEC Delfzijl JO11-1 op koers naar het kampioenschap; iedereen is welkom aanstaande zaterdag

Delfzijl – Na een prima uitwedstrijd tegen WVV (1-5) hebben de jongens van Jari Slort en Jordi Westra zich afgelopen zaterdag in een prima uitgangspositie gemanoeuvreerd om de kampioen van de 1e klasse 08 te worden. De eerste belangrijke stap werd twee weken terug uit bij Velocitas gezet toen er na een wat mindere eerste helft uiteindelijk toch drie punten konden worden bij geschreven door een krappe en knappe 2-3 overwinning.

Daarmee is de JO11-1 van NEC Delfzijl nog steeds ongeslagen in de najaar reeks.  Niet alle wedstrijden werden met gemak gewonnen maar doordat de jongens, naast dat ze prima kunnen voetballen, een bepaalde onverzettelijkheid toonden wisten ze een aantal lastige duels toch met een positief resultaat over de streep te trekken. En dat zien we allemaal graag bij de trots van Delfzijl. Complete voetballers, opgeleid met een goede basis maar daarnaast ook de juiste instelling welke nodig is om het uiterste uit jezelf te halen.  Met als gevolg dat er aanstaande zaterdag een mooi affiche in het vooruitzicht staat.

Thuis tegen aartsrivaal DVC Appingedam kunnen de jongens zichzelf bekronen! Een derby op het scherpst van de snede, met een bepaalde druk zoals dat hoort bij een kampioensduel. Daar hoort uiteraard heel veel publiek bij om de jongens te steunen en zelf te gaan genieten van de spanning en een mooie pot voetbal.  Hierbij een oproep van de spelers en de staf, kom kijken aanstaande zaterdag!   NEC Delfzijl  JO11-1 – DVC Appingedam JO11-1, aanvang 10:15 uur op het geweldige pupillenveld 4.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
DierDier
TuinTuin
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten