Voorinschrijving van de Avondvierdaagse in Delfzijl kan nog tot zaterdag 18 juni

Delfzijl – De voorinschrijving van de Avondvierdaagse in Delfzijl, die gehouden wordt van maandag 20 t/m donderdag 23 juni, is in volle gang.

Met nog precies een week te gaan tot de inschrijving via internet op 18 juni wordt gesloten hebben ruim 750 wandelliefhebbers zich ingeschreven. Verder is er nog de mogelijkheid om zich aan te melden op woensdag 15 juni, tussen 15.00 u. en 17.00 u., in de kantine van de sporthal De Ringen in Delfzijl-west en uiteraard nog op de eerste wandelavond, 20 juni vanaf 16.30 u., eveneens in De Ringen.

De traditionele intocht vanuit het Borgshof op donderdagavond zal niet, zoals eerder aangekondigd, begeleid worden door vier muziekkorpsen, maar door minimaal de twee plaatselijke korpsen Kon. Wilhelmina en D.H.O., terwijl organisator w.s.v. Spirit nog bezig is met een derde korps. Pogingen om toch tot minimaal 3 korpsen te komen uit de gemeente Eemsdelta zijn (nog) niet gelukt omdat korpsen kampen met bezettingsproblemen.

De intocht zal om 20.00 u. starten en rond 20.30 u. arriveren op het sportpark Centrum, waar de stoet na een rondgang over de sintelbaan op het veld zal worden ontbonden. De groepen/verenigingen ontvangen hun beloningen op het sportveld, terwijl de individuele wandelaars vanaf plm. 20.30 u. terecht kunnen in de kantine van de sporthal De Ringen.

Back to top button