Voorbereidingen in volle gang voor Spiekstertentfeest 2023

Spijk – De organisatie van het Spiekstertentfeest is momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het langverwachte evenement. Na Pinksteren zal het terrein aan de Alberdaweg worden omgetoverd tot een feestelijke festivallocatie. Rijplaten worden geplaatst, de tent wordt opgezet en er wordt gezorgd voor verlichting, vlaggetjes en nog veel meer.

Op 1, 2 en 3 juni vindt het tentfeest plaats aan de Alberdaweg in Spijk. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen, brommers en scooters op het terrein zelf. Voor auto’s wordt verwezen naar de parkeerplaats aan de Willem de Merodelaan, aangegeven met borden.

Op donderdag 1 juni wordt het tentfeest afgetrapt met een feestelijke bingo met geweldige prijzen. Denk aan een weekendje weg, een winkelwagen vol boodschappen, een kruiwagen vol buitenplanten, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Bloemen en Plantencentrum Bie de Jongens, zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, want op = op!

Op vrijdag 2 juni staat het tentfeest in het teken van een disco voor jong en oud. De avond begint om half 7 voor de kleintjes en duurt tot kwart voor 9. De toegangsprijs is 2,50 euro. Vanaf 21.00 uur is de tent open voor bezoekers vanaf 12 jaar. De Disco Koen en Julian Show zullen deze avond verzorgen. Het feest eindigt om 01.00 uur! Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij Bloemen en Planten Centrum Bie de Jongens en mogelijk ook aan de deur voor 7,50 euro.

Op zaterdag 3 juni is het feest compleet met optredens van Jannes, Ancora en Helemaal Hollands! Deze Nederlandse artiesten zullen zorgen voor een spetterende avond. Discotheek Julian en Koen zullen de muziek verzorgen. De hoofdingang bevindt zich aan de Alberdaweg, maar er is ook een ingang aan de Ripperdaweg. Het belooft een gezellige feestweek te worden waar het dak eraf gaat.

Back to top button