maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Voedselbank Eemsdelta beschikt sinds kort over een koelaanhanger

spot_img

Delfzijl – Van de Voedselbank Amersfoort heeft Voedselbank Eemsdelta -wegens overcompleet- een koelaanhanger kunnen overnemen. 

De overname verliep vlot door het aanbod op aan- en verkoopsite, een soort Marktplaats van Voedselbanken Nederland. Binnen enkele dagen was de deal gesloten en zijn medewerkers van de voedselbank Eemsdelta naar Amersfoort gereden. Daar kreeg ze door Gerrit Spronk van team Logistiek een rondleiding en uitleg over de werkwijze bij hun Voedselbank. Als blijk van waardering werd een pakket met echte Groninger koek overhandigd.

Bij terugkomst in Groningen heeft men uiteraard de koelaanhanger laten inspecteren en voor onderhoud aangeboden. De Voedselbank Eemsdelta toonde zich erg tevreden over het aanbod en de uitvoering bij Buist Aanhangwagens in Farmsum. De reserveband moest vervangen worden. Spontaan bood Autopleizier in Loppersum gratis een nieuwe band inclusief montage aan Het idee van de belettering werd mooi uitgewerkt door Sander van Koops Reclame uit Appingedam.

Wie een bijdrage wil geven in de kosten van de voedselbank, kan terecht op de site voedselbankeemsdelta.nl/

Links op de foto Gerrit Spronk van team Logistiek van Voedselbank Amersfoort en rechts op de foto Jan van Heerde PR & Acquisitie Voedselbank Eemsdelta

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...