fbpx
12.3 C
Delfzijl
woensdag 30 september 2020
Home Agenda tips Vierde editie Havendagen en Delfpop “nieuwe stijl” in Delfzijl

Vierde editie Havendagen en Delfpop “nieuwe stijl” in Delfzijl

Delfzijl – ‘De Haven Verbindt’ is het thema tijdens de 4e editie van Havendagen Delfzijl in het eerste weekend van september! Met Q-Music The Party, Delfpop en heel veel ander vermaak en vertier.  Op 1,2 en 3 september is het feest in Delfzijl.

Vrijdag 1 september: zorgen de DJ’s van Q-Music wederom voor The Party op het Molenbergplein.

Zaterdag 2 september: De  6e Editie van Delfpop! Een muziekfestival voor alle generaties, geïnitieerd door Horeca Molenbergplein. Met optredens van Jannes, La Stampa, Samantha van Steenwijk, Helemaal Hollands en Flamman & Abraxis op het Muziekplein. Zowel  Q-Music The Party als Delfpop is gratis toegankelijk en vormen samen de muzikale hoogtepunten van de Havendagen.

Zaterdag 2 en zondag 3 september: Straatentertainment, kinderattracties, shantykoren, dweilorkesten, proeverijen, markt en diverse podia in het centrum en in de haven. Nieuw tijdens de Havendagen is een overbrugging op zaterdag, speciaal voor de jeugd om 17.00 uur: Kidz-dj op het Molenbergplein. Dit  programma onderdeel zal naadloos overlopen in Delfpop.

Tijdens de Havendagen veranderd het centrum en de haven in één groot maritiem volksfeest. De haven zelf ligt dat weekend weer vol met specialistisch maritiem materieel. Het grootste deel is toegankelijk voor bezoekers.

Zondag 3 september: Na het straatontbijt voor alle inwoners van Delfzijl, ziet het programma eruit als op zaterdag. Wederom vertier en muziek in het centrum en in de haven. Havendagen 2017 wordt traditioneel afgesloten op de zondag tijdens een afterparty op het Molenbergplein met de  regionale pop coverband No Offence’.

Meer informatie over Delfpop, Q-Music The Party en deze feestelijke dagen is (spoedig) te vinden op www.havendagendelfzijl.nl en op Facebook. De organisatie en de verantwoording van alle deelevenementen is in handen van meerdere commissies handelend binnen stichting Havendagen.