Verwendag op de Oude Schans in Delfzijl

Delfzijl – Lifestyle shop Vuur-steen organiseert namens de gezamenlijke ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans (Goudkust) op zaterdag 19 augustus een verwendag in samenwerking met de CS-Riders en TSN Thuiszorg op de Oude Schans van 13.00-16.30 uur om patiënten een geweldige ervaring te bieden en een gezellige dag.

Een grote groep trikes zal rondritten gaan verzorgen onder begeleiding van motoren. Na deze rondritten krijgen ook de bezoekers van het centrum de mogelijkheid om mee te rijden. Behalve het ritje achterop een trike is er nog veel meer te doen. Voor de kinderen is er een levensechte knuffelbeer en ze kunnen geschminckt worden. Er is een demonstratie Pin-striping, Papegaaien Erik ik aanwezig en het is mogelijk om de nagels te voorzien van Nailart. De muziek wordt verzorgd door de band What’s New. Een dag om niet meer te vergeten.

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, de activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

TSN Thuiszorg heeft een sterke lokale focus en staat dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder.
De zorg verandert ingrijpend en dit is breed voelbaar in de samenleving. TSN innoveert mee met de veranderingen, waarbij ze geloven in de blijvende (meer)waarde van thuiszorg. Dagelijks ondersteunen ze vele cliënten. Ze helpen hen om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. TSN biedt een luisterend oor en signaleert problemen in een vroeg stadium. Door, waar mogelijk, in te zetten op preventie voorkomen we dat situaties uit de hand lopen.

Back to top button