fbpx
dinsdag 07 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Prijswinnaars tennistoernooi Wijchgelsheimer Open

Schildwolde – Van 7 t/m 13 augustus werd het 19e tennistoernooi Wijchgelsheimer Open georganiseerd door tennisclub Wijchgelsheim uit Schildwolde. Met ruim 180 deelnemers is de afgelopen week van het tennisspel genoten, al had het onstabiele weer wel wat verrassingen te bieden. Vanwege regen is op dinsdagavond en op zaterdagmorgen, om lange wachttijden voor de deelnemers te voorkomen, uitgeweken naar tennisvereniging Siddeburen.

Fijn dat dit zo op te lossen viel, want vanwege de volheid van het programma viel er voor de jeugdige organisatiecommissie bestaande uit: Déan Klimp, Annemiek Hijlkema, Pim Cruiming, Annemarie Koning en Ton Koning, weinig te schuiven. Tijdens de toernooiweek hebben veel leden zich op enigerlei wijze ingezet om het toernooi tot een succes te maken. Zo hadden we dagelijks verse soep, een maaltijd, werden er kantinediensten gedraaid, banen onderhouden, schoongemaakt, voorraden aangevuld enz.

Fijn dat al deze vrijwilligers zich zo hebben ingezet, want zonder al deze helpende handjes was het niet mogelijk zo’n toernooiweek te realiseren. Daarnaast zijn er activiteiten als ‘beerpong’ en dartwedstrijden gehouden. De toch wat beperkte nachtrust eiste aan het eind van de week van de commissieleden wel enig doorzettingsvermogen. Natuurlijk willen we onze sponsoren: SNS Fonds Eemsmond, Leefbaarheidsfonds gemeente Slochteren, Autototaalglas uit Assen en Bloemkwekerij Koning uit Siddeburen hartelijk bedanken voor hun financiële en/of materiële ondersteuning.

Prijswinnaars 1e prijzen:

HD4        Marcel Boes en Erik van der Laan

HE5        Harris Javorovac

DE5        Roelien Munting

DD5        Annielies Koning en Gonda Martens

GD5        Annelies Koning en Edward Stulp

HE6        Jasper Martens

DD6        Hilda Korthuis-Niewold en Gonny de Vries-Barkhuis

HD6        Arnold Ottens en Maikel Schaap

GD6        Annelies Koning en Jasper Martens

HE7        Tom Verschoor

DE7        Vera Prins

DD7        Judith Nuis en Sia Ots-Menninga

HD7        Eiko Jan Duursema en Dick Rozema

GD7        Raymond Briët en Alma Briët-Akker

HE8        Jaap Kruizenga

DE8        Vera Prins

DD8        Ali Gibcus-Waninge en Bernice Meijer

HD8        Derk Hofman en Bronno Korthuis

GD8        Adis Javorovac en Christina Laning

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer