Vijfde editie van de Verwendag Delfzijl gaat toch door

Delfzijl – Na het bericht van maandag dat de vijfde editie van de verwendag aanstaande zaterdag niet kon door gaan hebben veel mensen zich ingezet om deze dag toch door te kunnen laten gaan. Na goed overleg met de gemeente kan de organisatie nu melden dat het evenement met een paar kleine aanpassingen toch kan plaats vinden, tot grote blijdschap van alle betrokken en deelnemers.

Voor de vijfde keer organiseert lifestyleshop De Vuursteen aan de Oude Schans samen met andere ondernemers een Verwendag. Cliƫnten van thuiszorg en van groepspraktijk Woldendorp kunnen die middag onder andere genieten van een rondrit achterop een trike. De mensen die meerijden op de trikes kunnen een verzetje heel erg goed gebruiken. Voor een aantal is het misschien de laatste keer dat ze mee kunnen. Het gaat om mensen van alle leeftijden met een lichamelijke of geestelijke beperking. Sommigen zijn terminaal ziek. Op de Verwendag worden ze allemaal in de watten gelegd met eten en drinken en natuurlijk een rondrit op de trikes.

Lifestyleshop De Vuursteen organiseert de verwendag samen met de ondernemers aan de Oude Schans en Marktstraat. De rondritten op de trikes worden mede mogelijk gemaakt door Indo Melati, CS Riders, Oxalis, Highway Knights on Wheels, MTC Amicis en de Tempeliers. De trikers met hun passagiers worden begeleid door motoren en mensen die onder andere verkeer regelen.

De Verwendag start om 13.00 uur. De trikes en bikes staan opgesteld in de Oude Schans en Markstraat.

Back to top button