fbpx
12.3 C
Delfzijl
maandag 28 september 2020
Home Algemeen Vernieuwde Trekpleister Delfzijl viert feestelijke heropening

Vernieuwde Trekpleister Delfzijl viert feestelijke heropening

Delfzijl – Trekpleister Delfzijl krijgt een complete make-over. De winkel aan de Landstraat 35 opent de deuren aanstaande vrijdag 31 maart om 09.00 uur. Vanaf dat moment zijn klanten uit Delfzijl en omstreken weer van harte welkom in de vernieuwde drogisterij. Hier staan de vertrouwde medewerkers opnieuw klaar om de helpende hand te bieden op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Bovendien verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden in de gerestylede winkel met een gratis orchidee.

De vernieuwde Trekpleister wordt voorzien van frisse kleuren en een nieuwe inrichting, waardoor klanten makkelijker hun weg vinden in de toegankelijke winkel. Winkelmanager Nysetta Willems kijkt enthousiast uit naar de opening van de vernieuwde winkel. “Heerlijk om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team kan niet wachten om klanten te assisteren en mee te denken over beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners van Delfzijl en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Nysetta.

Uitgebreid assortiment

Dankzij de metamorfose kan de vernieuwde Trekpleister winkel het gevarieerde assortiment uitbreiden. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers meer ruimte om klanten persoonlijk advies te geven over bijvoorbeeld schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister Delfzijl viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.