17.6 C
Delfzijl
24 juni 2021 18:07

Verdachten aangehouden na woninginbraak Appingedam

spot_img

Appingedam – De politie heeft vrijdagavond drie verdachten aangehouden na een woninginbraak in de Koninginnelaan. Na de inbraak werd een Burgernetactie gestart die mede heeft geleid tot de aanhoudingen.

Rond half acht ’s avonds kwam de bewoner van het adres in de Koninginnelaan thuis. Hij zag drie personen zijn woning uit komen en zag ze weg rennen. De melder gaf signalement en looprichting door waarna een Burgernetactie werd gestart. Kort daarop gaven luisterende deelnemers door dat de drie verderop in de straat liepen en even later dat ze in een auto waren gestapt. Het kenteken werd doorgegeven.

Even later zagen agenten de auto in de buurt rijden en gaven een stopteken. Nadat de auto aan de kant was gezet werden drie inzittenden aangehouden. In de auto werden goederen aangetroffen die uit de woning waren gestolen. De drie verdachten zijn ingesloten voor een verder onderzoek.

Het gaat om een 21-jarige man uit Appingedam, een 22-jarige man en een 17-jarige jongen, beide uit Groningen. Hun auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten