7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 01:43

Computerclub heeft weer ruimte voor nieuwe deelnemers

Appingedam – In het ASWA gebouw gelegen in de wijk Opwierde in Appingedam zijn inmiddels 6 computerclubs actief waarvan de deelnemers wekelijks bijeen komen.

Inmiddels zijn de wachtlijsten weer weggewerkt en is er plaats voor nieuwe deelnemers op verschillende dagdelen. De kracht van deze computerclubs zit vooral in het elkaar helpen en het gezamenlijk oplossen van de probleempjes waar men tegen aanloopt. Heeft u ook geen idee dat ‘file’ eigenlijk een bestand is, een ‘string’ geen lingerie maar een reeks van tekens! Of dat ‘font’ een lettertype is of je weet even niet meer hoe iets opgelost kan worden. Weet dan dat je niet de enige bent die soms tegenover zijn computer of laptop zit en er even geen raad mee weet….!

Binnen de clubs staat gezelligheid en plezier voorop en zijn dit de belangrijkste redenen waarom deze computerclubs zo succesvol zijn! Er zijn vrijwilligers aanwezig voor lichte ondersteuning. Daarnaast kan men zijn eigen laptop, tablet, mobiel, enz. meenemen. Heeft u wel een beetje kennis van computeren meer geen computer of laptop, tijdens de clubactiviteiten kan men ter plekke gebruik maken van een computers. Wil je meedoen of toch eerst meer informatie? bel met Willy Koops telefoon 0596 623315 of mail w.koops@a-s-w-a.net

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten