Veel blije kinderen tijdens viering 40-jarig bestaan speeltuin Stammenhof in Appingedam

Appingedam – De Speeltuin Stammenhof in Appingedam vierde afgelopen zaterdag haar 40-jarig bestaan met een feestelijke Stammenhofdag. Het terrein aan de Hogewerflaan was gevuld met lachende gezichten en enthousiaste kinderen die genoten van de diverse activiteiten die werden aangeboden.

De speciale Stammenhofdag bracht een scala aan plezierige activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Er waren kleurrijke springkussens waarop de kinderen konden stuiteren en spelen. Een heerlijke poffertjeskraam verwende de bezoekers met smakelijke lekkernijen, terwijl de knutselhoek creatieve vaardigheden stimuleerde.

Een hoogtepunt van de dag was het spookhuis, verzorgd door Spooktocht Appingedam. Met griezelige verrassingen en spannende avonturen werden de moedigste kinderen uitgedaagd om hun weg door het spookhuis te vinden.

Voor degenen die van een ander soort vermaak hielden, waren er verschillende (oud Hollandse) spelletjes beschikbaar zoals sjoelen, touwtrekken en zaklopen. Naast alle opwindende activiteiten was er ook de mogelijkheid om jezelf te laten schminken. Kinderen veranderden in kleurrijke vlinders, stoere superhelden en schattige dieren, waardoor ze hun verbeeldingskracht tot leven konden brengen.

Gedurende de hele dag was de Steeltuin Stammenhof gevuld met gelach en plezier. Ouders genoten van de ontspannen sfeer terwijl ze toekeken hoe hun kinderen speelden en nieuwe vrienden maakten. Het succes van de dag was te danken aan de inzet van het personeel en de vrijwilligers, die ervoor zorgden dat alles soepel verliep en dat iedereen een onvergetelijke ervaring had.

De Steeltuin Stammenhof kijkt met trots terug op de afgelopen 40 jaar, waarin ze kinderen uit Appingedam en omgeving een veilige en plezierige speelplek hebben geboden. Met de Stammenhofdag hebben ze dit jubileum op gepaste wijze gevierd en laten zien dat ze nog vele jaren vol speelplezier voor zich hebben.

Back to top button