Van Stad tot Wad Dierenartsen organiseert een “Milkshake-middag” in Loppersum

Loppersum – 23 juni organiseert Van Stad tot Wad Dierenartsen in Loppersum een “Milkshake-middag” ter promotie van de zuivel, in samenwerking met melkveebedrijf Winter aan de Bosweg en Albert Heijn.

De dierenartsen van Van Stad tot Wad zetten zich dagelijks in om ruim 250 melkveehouders te ondersteunen in het leveren van kwalitatief hoogwaardige melk van kerngezonde koeien. Deze melkveehouders doen dit met zoveel liefde dat ze het verdienen om af en toe positief in het daglicht te komen.

Samen met Jan Willem Scheffers, manager van Albert Heijn, kwamen ze op het idee om de consument middels een promotiemiddag te verbinden met de zuivel. En dan wel letterlijk, door kinderen en ouderen van het Marktplein van Loppersum naar het melkveehouderijbedrijf van de familie Winter aan de rand van het dorp te rijden.

Wat is er mooier om met eigen ogen te kunnen zien hoe de kalfjes in het stro liggen, hoe koeien genieten van een uitgebalanceerd rantsoen en daarna naar hartenlust kunnen herkauwen op een speciaal zandbed om voor de consument de lekkerste melk te gaan maken!? Met eigen ogen zien waar de melk vandaan komt en de veehouder vragen te stellen over hoe alles in zijn werk gaat?

Back to top button