fbpx
4.9 C
Delfzijl
woensdag 26 februari 2020
Home Algemeen Uitgifte Jubileumkrant “50 jaar muziekvereniging In Corpore”

Uitgifte Jubileumkrant “50 jaar muziekvereniging In Corpore”

Wagenborgen – Ter ere van het 50 jarig jubileum van muziekvereniging “In Corpore” is een jubileumkrant uitgebracht. De krant, die afgelopen week huis aan huis in Wagenborgen is rondgebracht, geeft een samenvatting van “In Corpore” door de jaren heen. Met de vele foto’s en krantenartikelen die voor handen zijn, konden wel 10 kranten worden samengesteld. Uiteindelijk is het 1 krant geworden.

De eerste krant is dinsdag 7 januari door voorzitter Klaas Koning uitgereikt aan burgemeester Beukema van de gemeente Delfzijl. Net als in zijn bijdrage in de jubileumkrant, zei de burgemeester nogmaals dat hij trots is op “In Corpore”, een vereniging die zorgt voor verbinding in het dorp en op hoog muzikaal nivo weet te presteren.

De jubileumkrant is de opmaat voor het jubileumjaar 2020, een jaar met vele activiteiten Zaterdag 11 januari wordt de reünie gehouden. Verder staat er o.a. een bevrijdingsconcert (2 mei) en een jubileumconcert (10 oktober) op het programma. Op 12 en 13 juni wordt een 24 uursactie gehouden met diverse activiteiten.

Advertenties
Advertenties