fbpx
11.4 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Agenda tips Wintervertellingen en sterke verhalen uit Roemenië door Janneke Vos in Hellum

Wintervertellingen en sterke verhalen uit Roemenië door Janneke Vos in Hellum

Hellum – Op 19 januari komt Janneke Vos komt naar kunst- en cultuurhuis de Ent in Hellum om te vertellen over de winters in Transsylvanië en haar herinneringen aan de winters in Nederland.

Het wordt een middagvullend verhaal met foto’s en anekdotes en vooral veel humor over het geploeter van Janneke en haar echtgenoot Ad op hun Roemeense boerderij in Oarba de Mures, en het leven in dit bijzondere land.

In de wintermaanden is het tijd voor een variatie op het thema “sterke verhalen uit de strenge winters van de oostkant van Europa”. de wintervertellingen uit Roemenië zijn inmiddels een begrip in Groningen. in variabele samenstelling, soms met muzikale collega’s, staat Janneke klaar om er een heerlijke middag van te maken. wilt u erbij zijn? Reserveer dan nu vast! stuur een e-mail met uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten naar: collectiefdedraad@live.nl want vol = vol.

Een entree-kaartje kost € 10,–, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. De voorstelling begint om 14.00 uur. kunst– en Cultuurhuis de Ent – bovenpad 13 – Hellum.