Twee Taekwondoka’s van Louisa Martial Arts winnen Dutch Master in Den Haag

Den Haag – Louisa Martial Arts heeft geweldig gepresteerd tijdens de Dutch Masters dat op Zaterdag 26 mei werden gehouden in Den Haag.

Aan dit internationale toernooi deden taekwondoka’s uit verschillende landen mee. De landen die dit jaar aanwezig waren zijn: Marocco, Frankrijk, Duitsland, Belgie, Groot-Brittannie, Ierland en natuurlijk Nederland.

Tom van den Enden uit Ten Boer wist in de gewichtsklasse tot 73 kg bij de junioren tot 18 jaar beslag te leggen op de 1ste  plaats. Tom heeft in de finale met voortreffelijk traptechniek zijn medespeler volledig overklast.

Soumiya Bey uit Appingedam is 1ste  geworden in de gewichtsklassen tot 45kg bij de kadetten tot 14 jaar. In de finale was ze duidelijk de betere speelster. Shymano Schoenmakers uit Appingedam behaalde een tweede plaats bij de kadetten tot 33kg. Shymano heeft de finale met een klein verschil verloren.

Djawad Belkacem behaalde de derde plaats bij de kadetten tot 56kg. Djawad heeft veel traptechnieken kunnen maken, maar jammer genoeg werd niet alle trappen als punt gezien. Thalia Belkacem viel dit keer niet in de prijzen maar heeft het voortreffelijk gedaan.

Back to top button