7.4 C
Delfzijl
20 april 2021 06:53

Twee keer een tweede prijs voor Studio Tapila2

Appingedam – Afgelopen zondag 17 januari namen een aantal teams van Studio Tapila2 deel aan de Streetdance UDO wedstrijd. Dit keer werd de kwalificatiewedstrijd dicht bij huis gehouden, namelijk in de Bonte Wever in Assen. Dit is de tweede voorronde waar de Damster dansers aan meededen om zich te kwalificeren voor het Europees- en Wereldkampioenschap.

Demoteam Sa2ration behaalde in de hoogste categorie Over 18 Advanced de tweede prijs. Ook duo Jennifer Bolt en Esmee Tapilatu wonnen de tweede prijs in de categorie Over 16 Intermediate. De jongste soliste van Studio Tapila2, Jerlien Sodiko viel net buiten de prijzen en werd vierde van de zestien deelnemers. Chiara Waaijenberg danste voor het eerst mee in de solo categorie en kreeg de achtste plaats van de tweeëntwintig dansers. Ook teams Oppor2nity en Infa2ated bleven dit keer buiten de prijzen.

Zondag 21 februari gaan de dansers naar Amersfoort om hun derde en laatste voorronde te dansen en eind april als alle voorrondes zijn geweest hopen zij zich te kwalificeren voor het EK in Kalkar Duitsland en WK in Glasgow Schotland.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten