Delfzijl – Er waren weer mooie prijzen te winnen bij de decemberactie van de Handelsvereniging Centrum Delfzijl.

Een 50 tal ondernemers hadden 84 prijzen beschikbaar gesteld, zoals stofzuigers, horloges , carpet, koffiemachine en tal van cadeaubonnen waar de prijswinnaars weer mooie aankopen mee kunnen doen in Delfzijl. De prijsuitreiking vond plaats op 14 januari in Partycentrum De Bolder. Onder het genot van een kopje koffie konden de prijswinnaars hun prijs in ontvangst nemen.

De Hoofdprijs werd gewonnen door Fam. Van der Roest uit Holwierde en zij mogen Delfzijl vanuit de lucht bekijken met een ballonvaart t.w.v.€ 300.00 . Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Aannemersbedrijf Oosterhof-Holman, het bedrijf die momenteel ons mooie centrum van de nieuwe bestrating voorziet.

De tweede prijs werd gewonnen door Fam. Knol uit Wirdum een prachtig Breil horloge van Juwelier Wieringa t.w.v. €275.00.

En als klap op de vuurpijl werd er door de Handelsvereniging Centrum Delfzijl een extra prijs beschikbaar gesteld en die is gewonnen door Mw. Engelsman uit Delfzijl, zij ontving een reischeque t.w.v. € 449.00.

Advertenties