Twee gewonden bij verkeersongeval op de N33 ter hoogte van Spijk

Spijk – Bij een verkeersongeval op de N33 bij de afslag Spijk zijn maandagochtend twee personen gewond geraakt. De bestuurster van een grijze auto zag op de kruising een naderende bestelbus over het hoofd, de bestuurder van de bestelbus zag geen kans meer om uit te wijken en ramde de auto vol in de flank. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam op de andere rijbaan tot stilstand. De bestuurster is door ambulancepersoneel onderzocht en werd later ter controle overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurder van de witte bestelbus leek in eerste instantie ongedeerd te zijn gebleven maar gaf later aan toch pijn te hebben. Hierop is alsnog een ambulance kwam ter plaatse gekomen waarna ook deze werd overgebracht naar een ziekenhuis. Één van de voertuigen heeft bij het ongeluk een behoorlijke hoeveelheid olie verloren waardoor de kruising spekglad was geworden. Rijkswaterstaat heeft het wegdek laten reinigen. Tijdens de afhandeling van het ongeval was er maar één rijstrook beschikbaar.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”709″]

Back to top button