Twee gewonden bij schietpartij aan de Wendakker in Delfzijl; slachtoffers twee mannen van 32 en 39 jaar (update)

Delfzijl – De politie kreeg zaterdagavond rond 20:15 uur een melding van een schietpartij aan de Wendakker. Daarop zijn meerdere eenheden ter plaatse gegaan. De politie trof twee slachtoffers aan in de straat, twee ambulances een het mobiel medisch team kwamen ter plaatse. De slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuizen in de regio.

Uitgebreid rechercheonderzoek
Op dit moment lijkt het er op dat er meerdere keren is geschoten. De twee gewonden zijn een 32-jarige man en 39-jarige man. Toen agenten aan kwamen bij de Wendakker waren de slachtoffers aanspreekbaar. Direct na het schietincident is een uitgebreid rechercheonderzoek gestart. Specialisten van de forensische opsporing hebben diverse sporen veiliggesteld, er is gesproken met de slachtoffers en getuigen en agenten hebben een buurtonderzoek gedaan.

Weet u meer?
De recherche is op zoek naar de verdachte(n). Heeft u het schietincident gezien, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met de politie op. Dit kan via 0900-8844, maar is ook altijd anoniem mogelijk via 0800-7000. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de aanleiding is geweest van het schietincident. Heeft u daar mogelijk informatie over? Heeft u iemand iets horen zeggen over het schietincident of zijn u andere zaken opgevallen die hier mogelijk mee verband houden? Neem ook dan contact op.

Back to top button